Werken bij KPO

KPO Roosendaal: vacatures voor leerkrachten

Wil jij als leerkracht in het regulier basisonderwijs en/of SBO en/of (V)SO aan de slag bij KPO Roosendaal binnen een van de scholen in Roosendaal, Heerle, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage of Bergen op Zoom? Maak dan vooral kennis met KPO Roosendaal. Onder KPO Roosendaal vallen 21 scholen en ruim 450 leerkrachten/medewerkers. Zij geven les aan bijna 4.000 kinderen.

Basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en speciaal onderwijs

KPO Roosendaal telt in totaal 21 scholen waarvan 19 scholen voor regulier basisonderwijs. Daarnaast vallen onder KPO Roosendaal een school voor speciaal onderwijs (SBO) en een school voor speciaal onderwijs ((V)SO). Als leerkracht bij KPO Roosendaal krijg je volop kansen en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen op een of op meerdere scholen.

Wat kan je als medewerker bij KPO Roosendaal verwachten?

Als je als leerkracht, onderwijsassistent of leerkrachtondersteuner aan de slag gaat bij KPO Roosendaal, kun je rekenen op begeleiding op maat. Dit kan via de school waar je werkzaam bent of via onze KPO Onderwijsgroep. Wij hebben namelijk een KPO leerplaats waar gedurende het jaar workshops worden gehouden. Ook zijn er minimaal twee inspiratiebijeenkomsten per jaar. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling, flexibiliteit en mobiliteit binnen onze scholen.

Vervangingspool KPO Roosendaal: een ervaring op zich

Met de Vervangingspool van KPO Roosendaal zorgen we voor nieuwe instroom van vaste leerkrachten. Het werkt als volgt. Kom je werken bij KPO Roosendaal? Dan krijg je een contract voor een jaar met uitzicht op vast. In onderling overleg stellen we jouw uren vast. We verwachten wel dat je wekelijks minimaal 16 uur (2 dagen) beschikbaar bent. Daarnaast garanderen we een snelle doorstroming naar een vaste groep/werklocatie. Wij zien onze collega’s binnen de vervangingspool als collega’s die flexibel ingezet worden en aanvullend zijn voor al onze scholen, dit door hun waardevolle ondersteuning aan de collega’s op de vaste locaties. Niet alleen startende leerkrachten werken binnen onze vervangingspool maar ook leerkrachten die bewust kiezen voor een flexibele inzet. Hierdoor hebben wij binnen onze vervangingspool een rijke diversiteit aan kennis en ervaring.

Een baan in het onderwijs: jouw ontwikkeling als leerkracht staat centraal

Onze visie is dat je als leerkracht goed kunt presteren als jezelf goed in je vel zit en je goed kunt blijven ontwikkelen. Pas dan kan je je volledig richten op goed onderwijs en het werken aan een kansrijke toekomst voor de kinderen. Daarbij zien wij een goede ‘teamspirit’ als belangrijke (misschien wel de belangrijkste) voorwaarde. Elkaar stimuleren, van elkaar leren en met elkaar leuke dingen doen. Het hoort bij KPO Roosendaal. Het is belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Want de kinderen die je lesgeeft en begeleidt naar hun toekomst, verdienen jouw energie, optimisme en aandacht. Daarom investeert KPO Roosendaal in jou.

Wordt dit jouw werk?

Ben je net afgestudeerd of werk je elders en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.

Actuele vacatures KPO Roosendaal

Op onze scholen zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe leerkrachten basisonderwijs. Daarnaast heeft KPO Roosendaal regelmatig vacatures voor onderwijsassistenten en leerkrachtondersteuners.

Klik hier voor de actuele vacatures