Inschrijven op een KPO Basisschool. Hoe doe ik dat?

U wilt uw kind aanmelden voor een van onze scholen? Daar zijn wij natuurlijk blij mee. De aanmelding kan op verschillende manieren plaatsvinden. Dat kan door een bezoek te brengen aan de school van uw keuze of door deze te bellen. U kunt uw belangstelling ook kenbaar maken via de website van de school.

.

U maakt uw belangstelling kenbaar via een bezoek, een telefoontje of via de website. Als uw zoon of dochter nog 4 jaar moet worden, dan is een aanmelding bij voorkeur minimaal 4 maanden voor de vierde verjaardag van uw kind prettig.

 

De school maakt  met u een afspraak voor een informatie- en/of intakegesprek.

 

Na definitieve inschrijving ontvangt uw zoon of dochter een uitnodiging voor een aantal kijkochtenden. Deze zullen plaatsvinden voorafgaand aan de eerste schooldag. Zo krijgt uw kind alvast een beeld van de school en kan het kennismaken met zijn of haar klasgenootjes.

 

Uw zoon/dochter kan vervolgens op de afgesproken eerste schooldag definitief beginnen. Ongetwijfeld het begin van een mooie en leerzame schooltijd!

 

-->Heeft u nog vragen over de inschrijving of de te volgen werkwijze? Neemt u dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Contactlink