Anja Kustermans finalist van het BN DeStem Onderwijsgala. Docent van het jaar!

Docent van het jaar West Brabant: In de categorie van beste ‘docent van het jaar’ in het basisonderwijs zijn de vijf finalisten: Anja Kustermans (Berkenveld / Heerle), ......
>>>
De dertien finalisten die tijdens de finaledag van het Onderwijsgala op 3 juni gaan strijden om de prijzen zijn bekend. Na de eerste stemronde, waarin 12.150 stemmen zijn uitgebracht, hebben zij de overige concurrentie achter zich gelaten. 
 
Docent van het jaar In de categorie van beste ‘docent van het jaar’ in het basisonderwijs zijn de vijf finalisten: Anja Kustermans (Berkenveld / Heerle), Mariska Faber (de Horizon / Prinsenbeek), Judith Maas (de Biezenhof / Halsteren), Jelle Oomen (Mariadonk / Zegge) en Marja Jansen (Heilig Hart / Dongen). Zij mogen met de steun van supporters woensdagmiddag 3 juni tijdens de finale nog één keer laten zien waarom ze de titel verdienen.
 

In de avondsessie op de finaledag is het de beurt aan de vijf finalisten uit het voortgezet onderwijs. Ook hier wordt de beste ‘docent van het jaar’ verkozen. De overgebleven kanshebbers zijn: Yassine El Majoudi (Steenspil / Halsteren), Marjolein de Vos (Munnikenheide College / Etten-Leur), Renate Skroch (Mencia de Mendoza / Breda), Sjors van der Giessen (Markenhage College / Breda) en Shirley Daelman (Markland College / Oudenbosch).

 

Conciërge van het jaar

Voor de nieuwe categorie ‘conciërge van het jaar’ komen nog een drietal finalisten uit het voortgezet onderwijs in aanmerking: Cees Boot (KSE / Etten-Leur), Christ van der Velden (Roncalli Scholengemeenschap / Bergen op Zoom) en Corina Broos (Markland College / Oudenbosch). Uiteraard zijn ook bij de avondsessie supporters van harte welkom om de favorieten naar de titel te helpen.

 

Uiteindelijk zou Judith Maas (de Biezenhof / Halsteren) zich in 2015 docent van het jaar BN De Stem West Brabant mogen noemen. Gefeliciteerd.

 

 

 

Voor meer informatie zie de speciale pagina: bndestem.nl/onderwijsgala en twitter mee via #OWG2015